PRIVATLIVSPOLITIK og cookies...Rooghvile.dk er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger,

som vi behandler om vores kunder og samarbejdspartnere.

Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.


Ro & Hvile®

Havnegade 16

3600 Frederikssund

Cvr.: 381874731. Generelt

Når du besøger rooghvile.dk indsamles der oplysninger om dig. Nogle af dem via cookies andre afgiver du selv. Nedenfor kan du læse om de informationer der indsamles og hvordan de bliver behandlet, samt hvem du skal kontakte ved spørgsmål.2. Hvem er dataansvarlig?

Ro & Hvile v/Malene Krebs Pedersen er dataansvarlig. Som datansvarlig er det vores ansvar, at dine oplysninger behandles på en korrekt og sikker måde og i overensstemmelse med gældende lovgivning.


Du kan altid kontakte:


Ro & Hvile®

v/ Malene Krebs Pedersen

Havnegade 16

3600 Frederikssund

CVR: 38187473


Tlf: +45 61 14 29 27

E-mail: kontakt@rooghvile.dk3. Hvilke oplysninger behandler sitet om dig?

Siden behandler generelle webside analytics, som er anonyme data fra den enkelte, og giver rooghvile.dk indsigt i hvilke lande der besøger denne hjemmeside, hvilke devices bliver brugt og hvor ofte siden er besøgt. Vi bruger informationen til at gøre siden bedre for dig som besøgende.

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, opbevarer vi dit navn og mail i Mailchimp, for at kunne sende dig nyhedsbreve. Dine oplysninger kan blive udleveret til tredjepart, som analyserer dine oplysninger, og hjælper os med, at markedsføre de ydelser og tjenester vi sælger, samt vores nyhedsbrev. Når du booker en behandling, bliver du automatisk tilmeldt nyhedsbrevet.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet, ved at trykke “Afmeld” i bunden af din nyhedsmail.4. Ændringer og sletning af personoplysninger

Du har ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har liggende om dig og bede om, at få dem slettet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig bliver ændret eller slettet. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens §58, stk. 15. Datasikkerhed

Vi vil altid behandle dine personoplysninger fortroligt, sikkert og i overensstemmelse med persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil kun blive anvendt til det formål de er indsamlet til og bliver slettet når det formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Ro & Hvile anvender Mailchimp, Instagram og Facebook til at behandle dine oplysninger. Vi har indgået databehandlersamtaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de følger lovgivningen.


6. One.com

Vores Ro & Hvile® butik hostes af one.com. De leverer den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig. Dine data gemmes via One.coms datalagring, databaser og den generelle One.com-applikation. De gemmer dine data på en sikker server bag en firewall.7. Kontakt

Ved spørgsmål om hvordan vi bruger dine data eller ønske om ændring eller sletning, kan du altid kontakte: kontakt@rooghvile.dk