HANDELSBETINGELSER


Du indgår handelsbetingelserne med nedenfor stående virksomhed:

Læs OBS på behandlingen, inden du booker HER


Ro & Hvile®

Ventevej 2D, 1.tv.

3600 Frederikssund

Cvr.: 38187473BOOKING OG BETALING ONLINE

Når du booker en behandling eller clairvoyance foregår bookingen online.

Du vælger det ønskede køb og booking og bliver herefter ført til købssiden.

Her betaler du med det samme via Bankoverførsel (find betalingsinfo nedenfor). 


Fordi du betaler med det samme, har du 14 dages fortrydelsesret, såfremt du ikke har fået bekræftet aftale med en dato, tid og sted, enten mundtligt eller skriftligt.

Er der foretaget en booking en bestemt dato, tid og sted, frafalder retten til de 14 dages fortrydelsesret og det er herefter de nedenfor nævnte afbudsregler der gælder.


Når du har foretaget en booking modtager du herefter en Faktura, som kvittering for dit køb indenfor 1-2 hverdage.BETALING

Ved køb af et forløb, behandling, workshop, events m.m. betales online med Bankoverførsel.

Tilmeldingen er bindende og pengene gives ikke retur.


Danske Bank: reg. 3409 kontonr. 13066639

Oplys enten fulde navn eller fakturanr.MANGLENDE BETALING TIL TIDEN

Betales der ikke til den aftalte tid jf. efterfølgende tilsendt fakturas betalingsfrist på 8 dage, udsendes et rykkerbrev og desuden opkræves et rykkergebyr af 50kr. Hvis der ikke betales senest 10 dage efter den angivne forfaldsdato, ophæves retten til det valgte forløb/behandling/workshop/event uden varsel, og der forbeholdes retten til at opkræve det fulde beløb. Se evt. mere under afbud nedenfor.AFBUD VED BEHANDLING OG FORLØB

Giv besked senest dagen før inden kl. 20.00. Herefter kan behandlingen flyttes til ny dato.

Ved senere aflysning eller udeblivelse går sessionen tabt. Penge gives ikke retur.PRISÆNDRINGER OG TILBUD

Der foretages løbende prisændringer - se hjemmeside, for at holde dig opdateret.

Der vil løbende komme tilbud via nyhedsbrev, som ikke altid står opgivet på hjemmesiden.

Da vil nyhedsbrevet tilbud være gældende indtil nævnte udløbsdato og kun gældende personligt, for den som modtager nyhedsbrevet.ALDER

Du skal være fyldt 15 år for at kunne modtage behandling, deltage på workshops mv., eller have en værge, der kan tilmelde og booke for dig, hvis du er under 15 år.

Behandling af dit barn: Det er muligt at få behandling af dit barn ifølge med en voksen/værge.

Kontakt Malene for at få vurderet den enkelte sag på email: kontakt@rooghvile.dk eller ring direkte på tlf. +45 6114 2927HELBREDSTILSTAND & PERSONSKADE

Al behandling, undervisning og clairvoyance foregår på eget ansvar. Det er vigtigt at du oplyser om du er medicineret ved booking. Såfremt du er tungt medicineret er det ikke muligt at booke behandling og behandlingen er ikke den rette for dig. Har du skader på kroppen, vil der altid blive spurgt ind til hvor skaden er, så der kan blive taget hensyn.

Du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter, clairvoyance og behandlinger hos Ro & Hvile®. Ligeledes tages der heller ikke ansvar for personskader, som følge af ulykker eller andre besøgendes handlinger eller mangelfulde handlinger og -ansvar.

I øvrigt følges dansk erstatningsret på området.


Selvom denne behandling egner sig til alle aldre og de fleste sundhedstilstande, er det vigtigt at du fortæller om din helbredstilstand ved første møde, så der kan blive taget hensyn til dig i behandlingen, undervisningen m.v.

Husk det er din krop og dig der kender den bedst.VÆRDIGENSTANDE

Opbevaring af værdigenstande er på eget ansvar. Ro & Hvile® bærer ikke noget ansvar for tab på grund af tyveri eller tingsskade.ALLERGI

Behandlingen foregår hjemme i privaten, hvor vi har en sød Ragdoll. Du skal derfor være opmærksom på dette hvis du lider af katteallergi. Kontakt Malene ved spørgsmål på: kontakt@rooghvile.dk eller direkte på tlf. +45 6114 2927


ORDENSREGLER

Kom ren og soineret, samt påklædt, så du er klar til behandling.

Drikkedunke er tilladt.

Mobiltelefon er slukket eller på fly funktion.

Undlad at bruge deodorant med stærk duft eller parfume, inden du kommer ind til behandlingen, da den kan påvirke effekten af din Ro & Hvile behandling.

Kom I god tid, så du har tid til hvis du skulle have brug for fx at gå på toilettet, inden vi starter.ÆNDRINGER TIL TIDER PÅ BEHANDLING, HOLD, WORKSHOPS, MV.

En sjælden gang imellem kan det være nødvendigt at ændre i en planlagt tid, event og i særlige tilfælde kan et hold, workshop eller behandling blive aflyst på grund af sygdom eller andet akut opstået behov. Hvis der aflyses eller rykkes et hold, du har booket, får du en mail fra kontakt@rooghvile.dk, SMS eller opkald. Når en behandling, m.m. bliver aflyst mv., får du dine penge tilbage og har du købt et forløb eller behandling, får du din session til gode og ny dato planlægges.AFMELDING AF PLADS

Er du forhindret i at benytte din plads på et event eller workshop mv., skal den afbookes senest 2 timer før starttidspunktet. Forløb refunderes ikke.AFLYSNING AF EVENTS, WORKSHOPS MV. VED FOR FÅ TILMELDTE.

Er der mindre en 6 tilmeldte, aflyses der senest 2 dage før datoen for udførelse af event, workshop mv. Aflysningen sker via email eller sms. Det er derfor vigtigt, at vi har både din email og dit tlf.nr. når du booker din plads til ovenstående.WORKSHOP / FOREDRAG / EVENTS MV.

Køb af billet til workshop/foredrag/events er bindende og refunderes ikke ved udeblivelse eller afmelding.

Vi forbeholder os retten til at tage fotos og video til brug på Ro & Hviles egen hjemmeside, Facebook og Instagram.NYHEDSBREV OG INFORMATION

Når du foretager køb hos Ro & Hvile, siger du samtidig ja tak til at komme på nyhedsbrevet. Du kan til hver en tid afmelde dig nederst i nyhedsbrevet. Læs evt. mere under privatlivspolitik.


Når du vælger at takke ’ja tak’ til at modtage Ro & Hviles elektroniske nyhedsbrev enten her på siden eller via eksterne links, samtykkes der samtidigt til, at vi må gemme og anvende information til at sende relevante servicemails. Dog kun til intern brug.


Du kan tilvær en tid afmelde dig nederst i dine mails fra Ro & Hviles Nyhedsbrev på det der hedder "unsubscribe". Du vil herefter ikke længere modtage mails, før du aktivt selv vælger at få Nyhedsbrevet igen.

Vigtigt at vide om din

Ro & Hvile behandling

Du bedes venligst læse nedenfor, inden du booker din behandling

Vær OBS! på at det er helt normalt, at blive meget træt efter en behandling. Jeg anbefaler derfor at du sætter tiden af efterfølgende til, at kunne sove, hvis du får brug for det og generelt giver kroppen fred, efter en Ro & Hvile® behandling.

Det svarer til, at når du kommer til behandlingen har løbet en marathon og kroppen endelig får lov til dyb restitution efterfølgende.

Der kan komme en traumeforløsning, hvis du har undertrykt en følelse eller oplevelse, som er klar til at blive forløst. Det er ikke altid der kommer noget frem, så er det bare en dyb Ro & Hvile behandling. Men det kan ske at kroppen, vil frem med noget og det er så det der prioriteres, så du kan gå fra behandlingen, groundet og tilstede. Det er vigtigt du ved det, så du er forberedt på at det kan ske.