Mød Din Behandler

Hej, og velkommen til Ro & Hvile®

Mit Navn er Malene Krebs Pedersen, født i 1988 i Frederikshavn.

Min rejse startede længe før jeg blev færdiguddannet i min professionsbachelor som Psykomotorisk Terapeut i 2015.


I 2016 besluttede jeg mig for at blive selvstændig.

Det var en drøm jeg længe havde haft og nu skulle det være. Inden da, havde jeg arbejdet meget med min spiritualitet, da jeg altid har været et meget sensitivt menneske og har kunne fornemme ting og blevet vist svar, som gjorde at jeg tog Clairvoyance uddannelsen hos Maya Fridan i 2016.

Det var her mine behandlinger begyndte at rykke.

Jeg havde siden min pmt uddannelse startede fået af vide, at jeg havde varme hænder og jeg vidste at jeg healede, når jeg behandlede. Det blev aktiveret de steder på kroppen, hvor det skulle. Det var ikke noget jeg selv styrede og det kom bare, når jeg begyndte at behandle.


Min oplevelse af de clairvoyante evner, kom også i spil, når det handlede om at undersøge kroppen. Tit vidste jeg præcis, hvor jeg skulle hen og hvad jeg skulle spørge ind til i min undersøgelse af kroppen hos mine klienter. Men det var bøvlet, for jeg skulle hele tiden forklare hvad der skete og hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde.


Det var et mismatch med min profession og alt det den stod for og forklaringen af det der egentlig skete i mine behandlinger. Det var en kamp og til trods for, at jeg var fuldt booket, valgte jeg at lægge behandlingerne på hylden for en tid, som senere blev til en årrække.

2023 blev året hvor jeg atter åbnede op for behandlingerne!

Der skete noget, da Linda dukkede op i mit liv. Et smukt dedikeret og spirituelt menneske, som havde en profession med sig, ligesom jeg selv - dog som fysioterapeut og som OGSÅ havde hænder og en tilgang til sine behandlinger, der er ud over hendes faglighed og ikke kunne forklares for det blotte øje. DOG havde hun en vinkel på sine behandlinger som jeg havde manglet og det var - tid og hele hendes tilgang - den selvhealende krop.


Linda arbejder med bindevævet og det gjorde jeg egentlig også qua min profession, men hendes tilgang var anderledes!

Hun åbnede min verden på ny!


Derfor kastede jeg mig ud på ny med behandlingerne! Denne gang kun med fokus på netop tid og den selvhealende krop og deraf kom navnet: Ro & Hvile®

Ligepludselig kunne jeg få lov til bare, at være til stede med mine klienter (ja, jeg ved godt det lyder fjollet, for det havde jeg jo i princippet været hele tiden). Men jeg blev ikke mødt af problematikker som skulle fixes, som vi terapeuter er til for og derfor møder på vores vej. For jeg skulle bare være og møde kroppen der hvor den var og få den ned i ro, som jeg elsker!

Jeg havde lige pludselig fået mig selv med ind i behandlingen, for nu var der tid og dermed tid til healing og til at lytte til kroppen.

Jeg kaldte mine behandlinger for Ro & Hvile behandlinger, for det er præcis hvad de er.

Kroppen er super intelligent og den ved præcis hvad der skal til, for at heale sig selv. Jeg kan derfor få lov til, at være præcis den jeg er i mine behandlinger og guide kroppen til, at genfinde sig selv og sin naturlige Ro & Hvile tilstand. Både ved en enkelt behandling og mere forløsende og vedvarende igennem et forløb.


Takket været Linda og hendes behandlinger, forstod jeg nu min egen plads, som terapeut. Nuét har altid været vigtig for mig og er den vigtigste ting, vi har i dette korte liv og derfor er det essentielt at finde tilbage til sin Ro og Hvile tilstand. Det er her alting løser sig, før eller siden. Hvad enten du er søgende eller bare har brug for at få Ro & Hvile.

Jeg glæder mig til at møde dig til din behandling i klinikken!


Kh.

Malene Krebs Pedersen