Mød Din Behandler

Hej, og velkommen til Ro & Hvile®

Mit Navn er Malene Krebs Pedersen, født i 1988 i Frederikshavn.

Min rejse startede længe før jeg blev færdiguddannet i min professionsbachelor som Psykomotorisk Terapeut i 2015.


I 2016 besluttede jeg mig for at blive selvstændig.

Det var en drøm jeg længe havde haft og nu skulle det være. Inden jeg kastede mig ud på rejsen som terapeut, havde jeg i forvejen arbejdet meget med min spiritualitet. Jeg har altid har været et meget sensitivt menneske og har kunne fornemme ting og blevet vist svar og indsigter ude i tiden, før de er kommet frem.

2016 blev derfor året hvor jeg tog min Clairvoyance uddannelse hos Maya Fridan.

Det var her mine behandlinger begyndte at rykke.

Jeg havde siden min pmt uddannelse startede fået af vide, at jeg havde varme hænder og jeg vidste at jeg healede, når jeg behandlede. Det blev aktiveret de steder på kroppen, hvor det skulle. Det var ikke noget jeg selv styrede og det kom bare, når jeg begyndte at behandle. Mine hænder vidste ligesom hvad de skulle.


Min oplevelse af de clairvoyante evner, kom også i spil, når det handlede om at undersøge kroppen. Tit vidste jeg præcis, hvor jeg skulle hen og behandle kroppen og hvad jeg skulle spørge ind til i min undersøgelse af mine klienter. Men det var bøvlet, for jeg skulle hele tiden forklare hvorfor jeg brød en rutine, hvor en klient kommer med ondt i skulderen og jeg så endte nede i fødderne, når nu det var her problematikken udsprang fra?

Hvordan vidste jeg disse ting på forhånd?

Og dilemmaet opstod, oftest fordi budskaberne jeg får, først forsvinder, når de bliver italesat og hvad gør man egentlig hvis afdøde moster Oda, står ved siden af og virkelig har noget vigtigt at sige? 


Det var et mismatch med min profession og alt den rutine jeg var blevet lært op i, på min bachelor og forklaringen af det der egentlig skete i mine behandlinger. Det var en kamp og til trods for, at jeg var fuldt booket, valgte jeg at lægge behandlingerne på hylden for en tid, som senere blev til en årrække.

2023 blev året hvor jeg atter åbnede op for behandlingerne!

Der skete noget, da behandler Linda Rasmussen dukkede op i mit liv. Et smukt, dedikeret og spirituelt menneske, som havde en profession med sig, ligesom jeg selv - dog som fysioterapeut og som OGSÅ havde hænder og en tilgang til sine behandlinger, der er ud over hendes faglighed og ikke kunne forklares for det blotte øje. DOG havde hun en vinkel på sine behandlinger som jeg havde manglet og det var - tid og hele hendes tilgang til - den selvhealende krop og ikke mindst det dybe tålmodige arbejde med bindevævet.


I mine behandlinger arbejder jeg med bindevævet, som når det er stramt og i ubalance, giver smerter, uro og stivhed i kroppen, som også påvirker den mentale livskvalitet negativt.


Derfor er der fokus på, som bindevævet i særdeleshed elsker - netop tid og den selvhealende krop og deraf opstod navnet: Ro & Hvile®


Når kroppen er stresset og ligepludselig får lov til bare, at være til stede (sammen med behandlingen), er det her magien opstår. Det er her den selvhelbredende krop tager over og guider, imens jeg lytter og behandler alt efter hvad din krop fortæller mig.  Det er tid og fordybelsen til healing og restitution.

Jeg har valgt at kalde mine behandlinger for Ro & Hvile behandlinger, for det er præcis hvad de er.

Kroppen er super intelligent og den ved præcis hvad der skal til, for at heale sig selv. Jeg kan derfor få lov til, at være præcis den jeg er i mine behandlinger og sammen med kroppen guide til, at du kan genfinde dig selv og din naturlige Ro & Hvile tilstand. Både ved en enkelt behandling og mere forløsende og vedvarende igennem et forløb.


Nuét har altid været vigtig for mig og er den vigtigste ting, vi har i dette korte liv og derfor er det så essentielt, at kunne finde tilbage til sin Ro og Hvile tilstand. Det er her alting løser sig, før eller siden. Vi skal fra hovedet ned i kroppen, så vi kan være tilstede i livet, med os selv og vores nære og kære. Du skal have en Ro & Hvile behandling, hvad enten du er søgende, stresset, sensitiv eller generelt bare har brug for at få Ro & Hvile.

Jeg glæder mig til at møde dig til din behandling i klinikken!


Kh.

Malene Krebs Pedersen